Santeri Kärki - Kandidat i Birkalands Handelslags representantskapsval 2024!

I representantskapsvalet 2024 för Birkalands Handelslag finns det många kompetenta och entusiastiska kandidater som vill främja handelslagets verksamhet och förmåner för medlemsägarna. Eftersom Birkalands Handelslag ägs av sina medlemmar anser jag det viktigt att kandidera för att främja ett handelslag där etik, ekologi och mänsklighet förenas.

Jag är en av kandidaterna och vill presentera mig och berätta varför det är värt att rösta på mig. Jag är Santeri Kärki, 31 år gammal socialförsäkringsexpert, generalist och medlem i revisionsnämnden i Tammerfors stad.

Jag känner till ekonomin och känner människorna, vilket gör att jag vet att jag kan främja vår gemensamma sak i representantskapet. Jag har varit medlem och ägare i Birkalands Handelslag i många år och är nöjd med handelslagets tjänster och förmåner. Jag anser dock att vi fortfarande kan minska vår koldioxidavtryck och engagera fler lokala företagare och människor, det vill säga oss medlemmar i handelslaget, mer aktivt. Jag strävar också efter en rättvisare och mer rättvis vinstfördelning. Både vi medlemmar och handelslagets anställda förtjänar mer. Samtidigt bör producenterna erbjudas sin rättmätiga del.

Mainos

Här nedan presenterar jag kortfattat mina valteman i handelslagsvalet 2024. Jag tror att du kan relatera till dessa teman och kanske skulle vi tillsammans kunna driva fram ett bättre handelslag i framtiden för dig och mig! Birkalands Handelslagsval 2024 hålls från den 4 mars 2024 till den 20 mars 2024, och alla medlemmar över 15 år har rätt att rösta.”

kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.