Olen ehdolla Pirkanmaan Osuuskauppavaaleissa 2024!

You are currently viewing Olen ehdolla Pirkanmaan Osuuskauppavaaleissa 2024!
Santeri Kärki on ehdolla Pirkanmaan osuuskauppavaaleissa 2024 numerolla 150.

Olen ehdolla Pirkanmaan osuuskaupan edustajiston vaaleissa eli Pirkanmaan osuuskauppavaaleissa 2024 numerolla 150! Äänestysalueena toimii Tampere, eli kaikki Tamperelaiset voivat äänestää halutessaan minua.

Pirkanmaan osuuskauppavaaleissa 2024 valitaan porukka edustamaan Pirkanmaalaisia osuuskaupan jäseniä eli sen omistajia. Koen, että voin tuoda oikeudenmukaisuuden ja turvallisen tilan periaatteita mukanani ja siksi haluan päästä vaikuttamaan edustajiston toimintaan.  

Tärkeimmät teemat vaaleissa on lueteltu tarkemmin Osuuskaupan edustajiston vaalit 2024 -ehdokassivullani, mutta alla on listattuna teemat lyhyesti:

Mainos

Kestävä kehitys – Pirkanmaan osuuskaupan tulee kaikissa toiminnoissaan varmistaa kestävän kehityksen periaatteiden toteutuminen. 

Työntekijöiden arvostus – Hallitus leikkaa, osuuskaupan täytyy varmistaa, että työntekijät tienaavat tarpeeksi. Tarvittaessa voitoista voidaan jakaa osa työntekijöiden tukemiseen. 

Turvallinen tila – Osuuskaupan tulee olla turvallinen tila niin työntekijöille kuin asiakkaille. Nyt se ei sitä ole aina ollut, valitettavasti. Tätä varten tulee kehittää ohjelma, jolla varmistetaan kaikille rauha asioida osuuskaupan toimipisteissä. 

Esteettömyys – Kehitetään uusia ratkaisuja esteettömyyden parantamiseksi kaikissa toimitiloissa, oli kyseessä sitten kaupat tai ravintolat. Nyt kaikkialla ei ole esteettömyyttä huomioitu tarpeeksi 

Osallisuus kulttuuriin ja urheiluun – Osuuskaupan tulee tehdä enemmän yhteistyötä kulttuuri- ja urheilutoimijoiden kanssa ja tarjota etuja jäsenistölleen.  

Osuuskauppavaalien äänestysaika on 4.3.2024 – 20.3.2024 ja minua voivat äänestää kaikki Tamperelaiset yli 15-vuotiaat Osuuskaupan jäsenet. Äänestää voi joko postilla tai sähköisesti. Äänestyssivu on täällä.

P.s Kehotan kaikkia tuomaan esiin myös omia ideoita, joita voin edistää edustajistossa. Lisäksi toivon, että voisit jakaa ystävällisesti tietoa ehdokkudestani – budjetti on tasan 0 euroa, eli läpimeno vaatii apuja! 

Santeri Kärki

Politiikan tutkimuksen ja historian asiantuntija. Kirjailija, ongelmanratkaisija, humanisti ja generalisti.

Anna panoksesi keskusteluun!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.