Petteri Orpo on päättänyt sulkea silmänsä rasismilta ja äärioikeistolta – kuka pelastaisi Suomen?

You are currently viewing Petteri Orpo on päättänyt sulkea silmänsä rasismilta ja äärioikeistolta – kuka pelastaisi Suomen?
Petteri Orpo ummisti silmänsä rasismilta ja äärioikeistolta.

Petteri Orpo on linjansa valinnut. Hän on päättänyt kieltää äärioikeiston olemassaolon. Samalla ihmisoikeudet ovat virallisesti hallitusohjelmassa juhlapuheita. Ei mitään universaaleja ja tärkeitä asioita

Petteri Orpo vakuutteli Saksassa kovaan ääneen, ettei Suomessa ole äärioikeistoa eikä hallitus hyväksy minkäänlaista rasismia. Totuus kuitenkin on, että yksi puolueista hallituksessa on avoimen rasistinen ja nousi valtaan rasismilla. Lisäksi sen edustajat jatkavat rasismin suoltamista eri kanavilla.

Rasismin ohella Kokoomuksen kumppani Perussuomalaiset yrittävät puuttua lehdistönvapauteen ja rapauttaa puhemiesinstituutiota estämällä eduskunnan luottamusäänestyksen Purrasta. Puhutaan vasemmiston joukkopsykoosista yms. mukavaa. Vastuuta ei kanneta, vaan syy on aina muualla.

Mainos

Lue myös: 3 syytä, miksi Perussuomalaiset ja Kokoomus haluavat samaan hallitukseen

Perussuomalaiset on aito uhka ihmisoikeuksille ja demokratialle. Orpo ei ole tyhmä, mutta hän on sokea eikä välitä. Leikkaaminen köyhiltä (ihmisoikeuksien polkemista sekin) on tärkeämpää, kuin kansan tahto tai ihmisoikeudet yleisesti.

Petteri Orpo on päättänyt sulkea silmänsä tosiasioilta. Vaikeneminen ei ongelmaa hävitä, vaan pahentaa sitä. Historia tuntee tästä hyviä (huonoja) esimerkkejä. Äärioikeisto ei katoa silmiä ummistamalla, kysykää vaikka vanhemmilta saksalaisilta. Tai sitten ihan nykyajan unkarilaisilta. Äärioikeisto nousee valtaan demokraattisesti, mutta kaataa demokratian sisältäpäin.

Orpo on puolensa valinnut. Nyt on meidän tehtävä huolehtia suomalaisina siitä, ettemme joudu maksamaan siitä ultimate pricea.

Lue myös: Riikka Purran kommentit maahanmuuttajien sosiaaliturvasta ovat puhdasta rasismia

P.s Lisää aiheesta löytyy Instagramistani, joka kannattaa laittaa seurantaan!

Tilaa ilmoitus uusista julkaisuista sähköpostiisi!

Liittymällä sähköpostilistalle hyväksyt sen, että voimme lähettää sinulle ilmoituksia uusista blogeista ja muita viestejä. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Santeri Kärki

Politiikan tutkimuksen ja historian asiantuntija. Kirjailija, ongelmanratkaisija, humanisti ja generalisti.

Anna panoksesi keskusteluun!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.