Tässä ovat Pirkanmaan Vihreät ehdokkaat eduskuntavaaleissa 2023

You are currently viewing Tässä ovat Pirkanmaan Vihreät ehdokkaat eduskuntavaaleissa 2023
Pirkanmaan Vihreät eduskuntavaaliehdokkaat edustavat monipuolista osaamista ja kokemusta. Suojele elämää.

Pirkanmaan Vihreät ehdokkaat eduskuntavaaleissa 2023

Eduskuntavaalit järjestetään Suomessa jälleen vuonna 2023 ja vaalien varsinainen äänestyspäivä on sunnuntaina 2.4.2023. Pirkanmaalla on lukuisia erinomaisia ehdokkaita, joten tässä ovat Pirkanmaan Vihreät eduskuntavaaliehdokkaat 2023!

Vihreillä on Pirkanmaalla ehdolla mainio joukko ehdokkaita erilaisista taustoista ja erilaisella kokemuspääomalla. Ehdokkaita yhdistää yksi asia- kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että ilmastonmuutosta pitää torjua oikeudenmukaisesti ja luontokato tulee pysäyttää. Usea ehdokas kannattaa myös mielenterveyspalveluiden parantamista, pienituloisten aseman kohentamista ja perustuloa. Pirkanmaan Vihreillä ehdokkailla löytyy taustaa monipuolisesti niin opiskelusta, yrittäjyydestä, opettajuudesta kuin vaativasta asiantuntijuudesta.

Pirkanmaan Vihreät lähtevät eduskuntavaaleihin eri ikäisten ehdokkaiden kanssa, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan ehdokkaan. Nuorin ehdokas on 18-vuotias Nuutti Kujansuu ja vanhin ehdokas on 63-vuotias Tanja von Knorring. Ehdokkaat eivät ole pelkästään Tampereen Vihreiden edustajia, vaan edustusta löytyy monipuolisesti ympäri Pirkanmaata.

Mainos

Pirkanmaan Vihreiden numerot vaaleissa ovat välillä 58-77. Muistathan äänestää vaaleissa – ohje ja perustelut löytyvät täältä. Äänestyspaikat eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla löytyvät täältä.

Miksi äänestää Vihreitä eduskuntavaaleissa?

Vihreät tavoittelee oikeudenmukaista muutosta, joka on mahdollista, jos yhteinen tahtotila löytyy ja kansalaiset antavat vaaleissa luottamuksensa. Vihreiden koko eduskuntavaaliohjelma löytyy tästä linkistä.

Vaaliohjelmassaan Pirkanmaan Vihreät nostaa esiin erityisesti viisi pääteemaa:
– Hyvinvoivat ihmiset
– Hiilineutraali Pirkanmaa
– Kestävä talous, reilu työelämä ja elinvoimaiset alueet
– Suomi vahvana osana Eurooppaa ja maailmaa
– Tasa-arvoinen koulutus ja kukoistava kulttuuri

Pirkanmaan Vihreät uskovat muun maan Vihreiden tapaan, että koulutukselle tulee tehdä kunnianpalautus ja siihen pitää lisätä rahoitusta.  Pirkanmaan Vihreiden toimintaa ohjaa myös ympäristön, ihmisten ja ilmaston hyvinvointi, kestävä talous sekä Suomen roolin korostaminen monikulttuurisena ja rauhaa rakentavana maana.

Koko Pirkanmaan Vihreiden vaaliohjelman löydät täältä.

Aiheeseen liittyvää:

Pirkanmaan Vihreät eduskuntavaaliehdokkaat

Pirkanmaan Vihreät eduskuntavaaliehdokkaat eduskuntavaaleissa 2023. Kuvassa metsää.
Pirkanmaan Vihreät ehdokkaat ovat luonnon puolella. Kuva: Johannes Plenio on Pexels.com

Seuraavaksi esittelyssä on Pirkanmaan Vihreät eduskuntavaaliehdokkaat eduskuntavaaleissa 2023. Ensin on lista kaikista Pirkanmaan Vihreistä ehdokkaista, jonka jälkeen on kaikkien ehdokkaiden esittelyt:

 • 58 Çaglayan, Merve, ohjelmoija, Tampere
 • 59 Haapa-aho, Olga, YTM, sosiaali- ja terveysturvan asiantuntija, Tampere
 • 60 Halttula, Timo, myynti- ja markkinointipäällikkö, Ylöjärvi
 • 61 Helimo, Matti, apulaispormestari, opettaja, Tampere
 • 62 Hänninen, Iina, sairaanhoitaja, Tampere
 • 63 Jussila, Perttu, asiantuntija, Tampere
 • 64 Järvisalo, Vilma, rauhan- ja konfliktintutkimuksen opiskelija, YTK, Tampere
 • 65 Kujansuu, Nuutti, opiskelija, Tampere
 • 66 Lahikainen, Stiina, taloushallinnon asiantuntija, Kangasala
 • 67 Moilanen, Anna, varhaiskasvatuksen opettaja, Tampere
 • 68 Mustakallio, Jaakko, vastuullisuusasiantuntija, KTM, Tampere
 • 69 Pehkonen, Ninni, FM, järjestöasiantuntija, Akaa
 • 70 Repo, Sirpa, Senior Business Developer, DI, Pirkkala
 • 71 Räsänen, Kaisa, KM, erityisluokanopettaja, Nokia
 • 72 Sangervo, Julia, psykologi, Tampere
 • 73 Suomela, Iiris, kansanedustaja, Tampere
 • 74 Suoniemi, Juhana, HM, yrittäjä, Tampere
 • 75 Tynkkynen, Oras, YTM, yrittäjä, Tampere
 • 76 von Knorring, Tanja, toiminnanjohtaja, opettaja, verksamhetsledare, lärare, Tammerfors
 • 77 Wesslin, Tiina, YTM, viestintäasiantuntija, Lempäälä

Merve Caglayan |nro 58| Tampere

Tittelit: Kaupunginvaltuutettu, Ohjelmoija, Sukellusohjaaja.

Kotisivu: https://www.merve.fi/

Kuka on Merve Caglayan?

Merve Caglayan on 29-vuotias Tampereen kaupunginvaltuutettu, ohjelmoija ja sukellusohjaaja. Hän uskoo, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus toteuttaa unelmiaan ilman, että ovet sulkeutuvat taustan perusteella. Caglayan haluaa taistella sen puolesta, että kaikilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet ja että me kaikki voisimme elää hyvää elämää. Hän uskoo myös, että meidän on tehtävä kaikkemme ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin eteen.

Merve Caglayanin Instagram.

Olga Haapa-aho |nro 59| Tampere

Titteli: YTM, sosiaali- ja terveysturvan asiantuntija, kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu

Kotisivu: https://www.olgahaapa-aho.net/

Esittely:

Olga Haapa-aho on 35-vuotias tamperelainen vihreä poliitikko ja kaupungin- ja aluevaltuutettu. Hän on koulutukseltaan YTM ja työskentelee potilasjärjestössä sosiaali- ja terveysturvan asiantuntijana. Haapa-aho korostaa köyhyyden torjuntaa ja terveys- ja hyvinvointierojen kaventamista, ja hän haluaa olla mukana uudistamassa sosiaaliturvaa kohti perustuloa. Hän myös puolustaa eläinten oikeuksia ja kulttuuria. Vapaa-aikanaan hän nauttii tanssista, koiran kanssa ulkoilusta ja hyvistä keikoista. Olga Haapa-aho asuu Tampereella.

Olga Haapa-ahon Instagram.

Timo Halttula |nro 60| Ylöjärvi

Tittelit: Myynti- ja markkinointipäällikkö

Kotisivu: https://timohalttula.com/

Kuka on Timo Halttula?

Timo Halttula on 54-vuotias ylöjärveläinen myynti- ja markkinointipäällikkö, joka tunnustaa itsensä aitona sinivihreänä. Hän uskoo vahvasti yrittämisen ja yritysten positiiviseen vaikuttavuuteen.

Halttulalla on kolme aikuista lasta, ja hän harrastaa pyöräilyä, painonnostoa sekä luonnossa ulkoilua koiran kanssa. Ennen poliittista uraansa Halttula työskenteli urheiluseuran valmennus- ja johtotehtävissä 20 vuotta. Nykyisin hän on Ylöjärven Yrityspalvelut Oy:n ja Ylöjärven Vesi Oy:n hallitusten jäsen sekä kaupunginvaltuuston varavaltuutettu. Hän toimi myös edellisellä kaudella kaupunginhallituksen jäsenenä.

Matti Helimo |nro 61| Tampere

Tittelit: Apulaispormestari, opettaja

Kotisivu: https://www.helimo.fi/

Kuka on Matti Helimo?

Tampereen sivistyspalveluista vastaava 46-vuotias apulaispormestari Matti Helimo on kasvatustieteiden maisteri ja ammatiltaan opettaja. Hänellä on kaksi lasta ja vaimo.

Koulutus on yksi Helimon kärkiteemoista, mutta myös liikunta, kulttuuri, lapset ja nuoret sekä luonto ovat hänelle tärkeitä aihealueita. Helimo uskoo ongelmien ennaltaehkäisyn tärkeyteen, sillä se on aina inhimillisin ja taloudellisin tapa hoitaa asioita.

Matti Helimon Instagram. Matti Helimo on Pirkanmaan Vihreiden eduskuntavaaliehdokas.

Iina Hänninen |nro 62| Tampere

Tittelit: Sairaanhoitaja, Aluevaltuutettu

Kotisivu:

Kuka on Iina Hänninen?

Iina Hänninen on 26-vuotias tamperelainen sairaanhoitaja ja järjestötoimija. Hän on tehnyt hoitotyötä erilaisissa yksiköissä vuodesta 2014 lähtien. Hänninen on myös entinen opiskelija-aktiivi ja on kasvanut maitotilalla Tampereen kaupungissa. Lisäksi Hänninen toimii aluevaltuutettuna.

Hän on sitoutunut korjaamaan sote-kriisin ja panostamaan soteen sekä edistämään parempia mielenterveyspalveluita ja ennaltaehkäisyä. Hänninen haluaa myös tukea lasten ja nuorten kasvua, perheiden hyvinvointia, opiskelijoita ja tutkimusta sekä edistää työssäjaksamista. Hän on sitoutunut huomioimaan ympäristön päätöksenteossa.

Iina Hännisen Instagram.

Perttu Jussila |nro 63| Tampere

Tittelit: Valtuustoryhmän puheenjohtaja, asiantuntija

Kotisivu: https://perttujussila.com/

Kuka on Perttu Jussila?

32-vuotias Perttu Jussila on valtuustoryhmän puheenjohtaja ja asiantuntija.

Jussila on Vihreiden aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja, joka suhtautuu ihmisoikeuskysymyksiin intohimoisesti. Politiikassa häntä eniten kiinnostavat sosiaaliset kysymykset ja ajattelee, että päätösten on pohjauduttava tietoon eikä mutuun. Ennen politiikkaan lähtemistä hän on ollut ammattikeilaaja sekä Suomen keilailuliiton puheenjohtaja. Sittemmin hän on tehnyt työuransa niin järjestössä, puolueella kuin yksityisellä sektorilla, jossa hän työskentelee nykyään.

Jussila on tullut tutuksi monista ihmisoikeuskysymyksiin liittyvistä kannanotoista sosiaalisessa mediassa. Lisäksi hän on puolustanut vahvasti ennaltaehkäiseviä sosiaali- ja terveyspalveluita.

Perttu Jussilan Instagram.

Vilma Järvisalo |nro 64| Tampere

Tittelit: Rauhan- ja konfliktintutkimuksen opiskelija, kaupunginvaltuutettu

Kotisivu:

Kuka on Vilma Järvisalo?

30-vuotias Vilma Järvisalo on tinkimätön feministi ja rauhan- ja konfliktintutkimuksen opiskelija. Hän on myös kaupunginvaltuutettu, joka haluaa tehdä työtä rauhan edistämiseksi ja yhteiskunnan epäkohtien korjaamiseksi.

Vilma uskoo vahvasti osallisuuden, yhdenvertaisuuden, koulutuksen, kulttuurin ja hyvinvoinnin merkitykseen rakentaessaan parempaa tulevaisuutta. Hän on omistautunut työskentelemään intohimoisesti eduskunnassa näiden asioiden puolesta.

Vilma Järvisalon Instagram.

Nuutti Kujansuu |nro 65| Tampere

Tittelit: Opiskelija

Kotisivu: https://www.nuuttikujansuu.fi/

Kuka on Nuutti Kujansuu?

Vihreiden ehdokas Nuutti Kujansuu on 18-vuotias opiskelija, joka taistelee nuorten ja ympäristön puolesta Pirkanmaalla. Nuutti on Pirkanmaan Vihreiden nuorin ehdokas eduskuntavaaleissa 2023.

Nuorten kiinnostus politiikkaan on laskenut vuosien varrella, joten Nuutti haluaa tehdä poliittista viestintää myös nuorille sopivilla alustoilla, kuten sosiaalisessa mediassa. Hänen suuri intohimonsa on myös luonnon ja ilmastonmuutoksen torjuminen, joka tulee ottaa huomioon kaikessa päätöksenteossa.

Vaalikautta ei ole varaa hukata, joten Nuutti haluaa toimia aktiivisesti muutoksen puolesta. Nuutti on opiskelijoiden ja nuorten asioiden puolustaja eduskuntavaaleissa.

Nuutti Kujansuun Instagram.

Stiina Lahikainen |nro 66| Kangasala

Tittelit: Taloushallinnon asiantuntija

Kotisivu: https://www.stiinalahikainen.fi/

Kuka on Stiina Lahikainen?

Stiina Lahikainen on 42-vuotias taloushallinnon asiantuntija, kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen Kangasalta. Hän työskentelee taloushallintoalalla ja tuntee hyvin pienyrittäjien arjen.

Stiinan tavoitteena on vihreä ja hyvinvoiva Suomi myös tuleville sukupolville. Hän haluaa ymmärtää päätösten talousvaikutuksia ja edistää lainsäädännön avulla luonnon ja ihmisen hyvinvointia. Stiina on myös kolmen lapsen äiti, joiden inspiroimana hän työskentelee paremman ja vihreämmän huomisen puolesta. Yhdistystoiminta ja liikkumisen edistäminen ovat myös lähellä Stiinan sydäntä.

Stiina Lahikaisen Instagram.

Anna Moilanen |nro 67| Tampere

Tittelit: Taloushallinnon asiantuntija

Kotisivu: https://www.annamoilanen.fi/

Kuka on Anna Moilanen?

41-vuotias Anna Moilanen on varhaiskasvatuksen opettaja, kasvatustieteiden maisteriopiskelija sekä kolmen lapsen äiti Tampereelta. Hän on sitoutunut lapsia ja nuoria koskevan politiikan edistämiseen ja haluaa vaikuttaa päätöksentekoon Vihreiden ehdokkaana.

Anna on aikaisemmin puolustanut subjektiivista päivähoito-oikeutta ja pienempiä ryhmäkokoja ja vastustanut koulutusleikkauksia. Hän uskoo, että jokaisen lapsen ja nuoren tulee saada turvallinen elämä. Moilanen haluaa myös purkaa liian pitkiksi kasvaneita hoitojonoja.

Pirkanmaan Vihreiden ehdokas Anna Moilanen Instagramissa.

Jaakko Mustakallio |nro 68| Tampere

Pirkanmaan Vihreät ehdokkaat eduskuntavaaleissa - Jaakko Mustakallio (68)
Jaakko Mustakallio on ehdolla eduskuntavaaleissa Vihreissä Pirkanmaalla. Kuva: Vihreät

Tittelit: Valtuuston varapuheenjohtaja, reservin luutnantti, KTM

Kotisivu: http://www.jaakkomustakallio.fi/

Kuka on Jaakko Mustakallio?

35-vuotias Jaakko Mustakallio on Tampreeen valtuuston varapuheenjohtaja, reservin luutnantti sekä kauppatieteiden maisteri. Hän haluaa edistää mielenterveyttä, luontoa ja kestävää taloutta.

Jaakko on sitoutunut puolustamaan hyvinvointivaltiota, koulutusta ja laadukkaita palveluita kaikille ihmisille, riippumatta heidän taustastaan. Hän on tekijätyyppi ja uskoo, että vaikeudet on tehty voitettaviksi. Äänestämällä Jaakkoa tuet hänen tavoitteitaan paremman ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Jaakko on tullut erityisesti tunnetuksi terapiatakuun puolesta puhujana, mutta Jaakko ajaa myös lähijunaliikenteen parantamista Pirkanmaalla ja haluaa saada suomen raiteille.

Jaakko Mustakallion Instagram.

Jaakko on erittäin pätevä ja moniuloitteinen asiantuntija, joka ymmärtää luontokadon ja ilmastonmuutoksen torjumisen tärkeyden taloudelle. Jaakko haluaa myös tehdä muutokset oikeudenmukaisesti sekä pitää huolta ihmisten mielenterveydestä. Äänestäisin!

Santeri Kärki, Tampere

Ninni Pehkonen |nro 69| Akaa

Tittelit: Koordinaattori, FM

Kotisivu: https://ninnipehkonen.blogspot.com/

Kuka on Ninni Pehkonen?

Ninni Pehkosella (42-vuotias) on yli 10 vuoden kokemus järjestökentältä. Hän on toiminut varainhankkijana, aluepäällikkönä sekä koordinaattorina ja ollut monien yhdistysten hallituksissa.

Ninnin vaaliteemat liittyvät lasten ja nuorten hyvinvointiin, eläinten oikeuksiin, työhyvinvointiin sekä taiteen ja kulttuurin tärkeyteen. Hän on Etelä-Pirkanmaan Vihreiden sekä Eläinvihreiden hallituksen jäsen. Ninnin kärkiteemoihin kuuluukin eläinten oikeuksien parantaminen!

Ninni Pehkosen Instagram.

Sirpa Repo |nro 70| Pirkkala

Tittelit: Tuotepäällikkö, DI, kunnanvaltuutettu, aluevaltuutettu

Kotisivu: https://sirparepo.fi/

Kuka on Sirpa Repo?

Sirpa Repo on pirkkalalainen Vihreiden kunnanvaltuutettu ja aluevaltuutettu. Hän on myös tuotepäällikkö energia-alalla.

Sirpa on sitoutunut kestävään kehitykseen ja haluaa edistää tulevaisuuden hiilineutraalin energiajärjestelmän kehittämistä. Hän uskoo myös, että luonnon monimuotoisuuden varmistaminen on tärkeää ja että kestävästi kehittyvät kaupunkiseudut ovat avainasemassa. Sirpan mielestä koulutus eri asteilla on tärkeää ihmisten ja Suomen tulevaisuuden kannalta.

Repo haluaa myös turvata toimeentulon perustulolla ilman monimutkaista hallintoa. Sirpa on suunnitelmallinen, keskusteleva ja ratkaisuhakuinen päättäjä.

Sirpa Repon Instagram. Sirpa Repo on ehdolla eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla Vihreissä.

Kaisa Räsänen |nro 71| Nokia

Tittelit: KM, erityisluokanopettaja

Kotisivu:

Kuka on Kaisa Räsänen?

47-vuotias nokialainen Kaisa Räsänen on saamelainen erityisluokanopettaja ja kasvatuksen, koulutuksen sekä kulttuurin puolestapuhuja. Hän on intohimoinen luonnon hyvinvoinnin puolestapuhuja ja löytää henkireiän kiireiseen arkeensa lähiluonnosta.

Kaisa nojaa päätöksissään tutkittuun tietoon ja etsii aina yhteisiä ratkaisuja. Hänen vahvuuksiaan ovat neuvottelutaidot, empaattisuus ja halu tehdä yhdenvertaisuudesta ja osallisuudesta todellisuutta kaikille. Kaisa haluaa tehdä politiikassa vaikutuksia, jotka varmistavat yhdenvertaisuuden ja osallisuuden kaikille kansalaisille.

Kaisa Räsänen on vahva koulutuksen puolestapuhuja. Kaisa Räsäsen Instagram.

Julia Sangervo |nro 72| Tampere

Tittelit: Psykologi (PsM), hyvinvointialuevaltuutettu

Kotisivu: https://www.juliasangervo.fi/

Kuka on Julia Sangervo?

Julia Sangervo on tamperelainen 29-vuotias psykologi (PsM) ja hyvinvointialuevaltuutettu, joka on erikoistunut mielenterveys- ja ympäristönäkökulmiin. Julia on tutkinut ilmastotoimintaa ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia ihmisten tunteisiin.

Hän haluaa edistää yhteiskunnan muutosta kohti kestävämpää ja terveellisempää suuntaa, jossa ihmisten ja luonnon hyvinvointi otetaan huomioon. Julia on ehdolla siksi, että hän uskoo psykologian asiantuntemuksen olevan avain mielenterveyskriisin ratkaisemisessa.

Julia on tuttu monesta lehtiartikkelista, jossa hän on kertonut rohkeasti rankasta menneisyydestään.

Pirkanmaalla Vihreiden ehdokkaana oleva Julia Sangervo puhuu tärkeistä asioista Instagramissa.

Iiris Suomela |nro 73| Tampere

Pirkanmaan Vihreät ehdokkaat eduskuntavaaleissa 2023: Iiris Suomela
Iiris Suomela on ehdolla eduskuntaan Pirkanmaalla Vihreissä. Kuva: Vihreät

Tittelit: Kansanedustaja, Vihreiden varapuheenjohtaja

Kotisivu: http://iirissuomela.fi/

Kuka on Iiris Suomela?

Iiris Suomela on Vihreiden varapuheenjohtaja ja kansanedustaja. Häntä motivoi ajatus siitä, että tuleville sukupolville on taattava parempi tulevaisuus kuin mitä hän itse on saanut kokea.

Iiris on sitoutunut ilmastotalkoisiin ja haluaa varmistaa, että Suomi jatkaa päästöjen vähentämistä. Hän uskoo myös koulutuksen merkitykseen ja haluaa taata jokaiselle lapselle ja nuorelle hyvän alun elämälle. Sosiaali- ja terveydenhuollon haasteisiin on löydettävä ratkaisut, jotta jokainen saa tarvitsemansa avun yhdenvertaisesti tuloista ja taustasta riippumatta.

Iiris Suomelan Instagram.

Juhana Suoniemi |nro 74| Tampere

Tittelit: HM, hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä

Kotisivu: http://www.suoniemi.fi/

Kuka on Juhana Suoniemi?

Juhana Suoniemi on kokenut poliitikko, yrittäjä ja rauhanturvaaja Tampereelta. Hän on isä ja aviomies, joka ajaa luonnon, ilmaston, turvallisuuden, kaupunkikehityksen, palveluiden ja koulutuksen parantamista.

Oras Tynkkynen |nro 75| Tampere

Tittelit: Asiantuntija, yrittäjä, YTM

Kotisivu: https://www.orastynkkynen.fi/

Kuka on Oras Tynkkynen?

Oras Tynkkynen on Tampereelta kotoisin oleva yhteiskuntatieteiden maisteri, asiantuntija ja yrittäjä, joka on erikoistunut ilmastotyöhön. Hän on toiminut kansanedustajana vuosina 2004–2015 ja ollut Tampereen kaupunginvaltuuston jäsen vuodesta 1997.

Tynkkynen taistelee ilmastonmuutosta, luonnon monimuotoisuuden vähenemistä ja luonnonvarojen ehtymistä vastaan. Hän haluaa rakentaa kestävää kiertotaloutta ja vahvistaa maamme turvallisuutta. Tynkkynen panostaa osaamiseen, hyvinvointiin ja vahvaan talouteen sekä tukee Ukrainaa Venäjän uhkien edessä.

Oras Tynkkynen puolustaa eduskuntavaaleissa 2023 Suomen etuja.

Tanja von Knorring |nro 76| Tampere

Tittelit: Opettaja, toiminnanjohtaja, ihmisoikeusasiantuntija

Kotisivu: –

Kuka on Tanja von Knorring?

Tiina Wesslin |nro 77| Lempäälä

Tittelit: YTM, viestintäasiantuntija, aluevaltuutettu, kunnanvaltuutettu, muusikko

Kotisivu: https://henkilot.vihreat.fi/tiina.wesslin/

Kuka on Tiina Wesslin?

Tiina Wesslin on Lempäälän Kuljussa asuva 56-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri, viestintäasiantuntija ja punkmuusikko. Hän toimii Lempäälän kunnanvaltuutettuna ja Pirkanmaan aluevaltuutettuna. Politiikassa hänellä on erityinen kiinnostus terveeseen ilmastoon, monimuotoiseen luontoon ja eläinten hyvinvointiin.

Tiina haluaa myös kehittää laadukkaita ja kattavia sote-palveluita, erityisesti vanhus-, vammais- ja mielenterveyspalveluita, sekä turvallisia ympäristöjä lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja laadukkaan koulutuksen tukemiseksi.

Tiina Wesslinin Instagram.

Äänestä Pirkanmaan Vihreiden ehdokasta eduskuntavaaleissa 2023!

Nyt on aika muuttaa Suomen suunta ja panostaa ilmastonmuutoksen ja luontokadun torjumiseen. Äänestä eduskuntavaaleissa 2023. Vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2023.

Tilaa ilmoitus uusista julkaisuista sähköpostiisi!

Liittymällä sähköpostilistalle hyväksyt sen, että voimme lähettää sinulle ilmoituksia uusista blogeista ja muita viestejä. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Santeri Kärki

Politiikan tutkimuksen ja historian asiantuntija. Kirjailija, ongelmanratkaisija, humanisti ja generalisti.

Anna panoksesi keskusteluun!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.